maandag 16 augustus 2010

Het is zo ver en we nemen geen taxi

16 Augustus: Een dag van wachten op morgen 7.30. Dan gaan we echt weg. Een collega van DAF brengt ons naar de trein. Bedankt Jan!

Vandaag nog op het werk geweest. Ken je baas en zijn collega bazen en je weet dat na 3 weken als je voor een ander hebt gewerkt zonder dat je baas het weet je moet komen. Ook onze Luc was in de VS geweest en had een mooie reis gehad.  Als wij aankomen in L.A. gaat collega Janko weer terug. Mogelijk zien we hem nog op het vliegveld.

En wat deed het gezin vandaag:

Tessa en Sanne hadden de tassen al gepakt. Sanne had het grote water experiment opgesteld. Gisteren regende het hier met bakken gelijk. Dus Sanne potjes en glazen neer gezet. Water opgevangen en dat in de gieter gedaan en gefiltert over de Origin hangmat in jawel de gieter en ander bakjes. Zo zie je maar wetenschap komt er aan:<)

Tessa had een SIMS dag en andere SMS en MSN bezigheden. Ook zij zit in spanning van hetgene er komen gaat.

En Jacqueline?  Ja, zenuwen gieren door haar heen. Wat gaat er gebeuren. Vliegangst en het onbekende zorgen voor menig slapeloos uur terwijl ik verder snurk.

Maar Lien, de was is gedaan. De tassen staan klaar. De treintickets gekocht. Het Jan Doets boek gecopieerd, paspoorten ook. Hotels zijn geboekt, de huurauto bevestigd. De vluchten naar New Wark en Los Angelos geconformeerd. Dus er kan niets mis gaan.  Zorgen maken doen we allemaal.

Maar een mens leidt het meest van het leed dat hij vreest.

En de katten doen hoor ik de lezers denken. Nu Amant is op vakantie in Italie om daar een schone seal tortie te bezwangeren. De overige katten zijn verdeelt over het lege katerverblijf en de woonkamer. Daar mogen ze blijven tot we weer terug komen. Onze poezenoppas Miriam hebben we ingehuurd om voor hun te zorgen.
Ze is zaterdag nog geweest en heeft nog de laatste instructie ontvangen.

Dus onze Siamees en Oostere katten zijn in goede handen.

USA here we come

Geen opmerkingen:

Een reactie posten