woensdag 18 augustus 2010

Sportmen's Lodgs Los Angeles

Tessa en Sanne in de hotelkamer

Goedemorgen wensen wij jullie toe want dat is het hier nu 8.00 ( in NL is het nu 17.00). Zo net  wakker en even rond gewandeld. De eerste KW T800 gezien met een coca cola trailer er achter. Mooi lang vergeleken met NL, ca 20 meter. De eerste bussen weg horen rijden. En die rijden hier op CNG. Geweldig geluid. Doet me denken aan de DAF motoren op LPG. Genoeg gewerkt jullie willen weten hoe het ons vergaang is.

Nu Schiphol was geen probleem als je vroeg genoeg bent om als eerste in te checken. Vliegen was weer een aparte ervaring. Aankomen in Newark in de middag en dan langs de custums om met je opgehaalde bagage je vingerafdrukken af te geven van alle vingers. De kids hoefden dat niet maar wij waren crimineel genoeg om dat wel te moeten. Maar goed 11-9 is geweest en heeft de wereld veranderd.

Dan doorvliegen naar LA en aankomen om 2200 uur zonder alle bagage. Want inderdaad men doorzoekt hier je bagage en die van mij kwam een vlucht later mee naar LA.  Goed toen ook deze tas er was met een shutle bus naar Hertz om de huurauto op te halen. Ga je naar de Status reserveer je een chevvy krijg je een Honda Accord V6. Niks mis mee en als Honda motorrijder ben ik natuurlijk bekend met dit Japanse topprodukt maar toch.. This is USA so to expect a USA build car was normal I tought.

Om even naar middernacht aangekomen met de Honda bij de Sportsmen´s Lodge. Allemaal kapot van 26 uur reizen. Eerst maar eens gaan slapen en nu naar het ontbijt. En dan Starbucks coffee en booschappen doen. Foto´s van het hotel en de omgeven volgen later op de dag.



Voor jullie prettige avond. Onze eerste vakantie dag gaat beginnen :<)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten