vrijdag 20 augustus 2010

Hollywood walk of Fame

Vandaag zijn we vanaf Los Angeles vetrokken naar San Diego. Maar niet zonder eerst de walk of Fame te hebben gelopen. Daar ontmoeten we de president van de VS. Natuurlijk gevraagd of we met hem op de foto mochten en dat wilde hij wel voor die aardige hollanders.


Natuurlijk waren we wel heel erg trots om naast hem te mogen staan.

Ook hebben we het Hollywood symbool gezien. De meiden wilden er perse mee op de foto. Dus je bent een Papa en regelt dat ook nog.

Op de achtergrond het bekende woord Hollywood.

Verder nog heel wat bekende filmsterren ontmoet die we natuurlijk allemaal gevraagd hebben met ons te poseren. Zelf ben ik als Star Trek fan met Captain Picard op de foto geweest. Dacht altijd dat hij groter was dan ik maar toch bleek dat niet zo te zijn. Ook was ik blij dat hij in uniform was. Dan herkennen mensen hem tenminste.



Ook kwamen we George Cloony tegen. Jacqueline heeft de moed bijeen geraapt en is met hem aan tafel gaan zitten om lekker eens over zijn films te kletsen. Spannender kon het niet. Aardige vent die George. Nog even gevraagd of er nog een Oceans 14 zou komen. Maar daar gaf hij geen antwoord op.



Tessa's dag kon niet meer stuk toen we  Pattinson van Eclips tegen het lijf liepen. Nu moeten jullie weten dat Tessa alle boeken heeft gelezen en de films meerdere keren heeft gezien dus die was erg in haar nopjes met deze onverwachte ontmoeting.


Helemaal te gek werd het natuurlijk toen de meiden ook nog Michael Jackson tegen het lijf liepen. Die wilde ze beiden zo in zijn nieuwe dansfilm opnemen naar de dans die ze samen hadden gedaan.

Echt een te gekke ochtend gehad bij deze gastvrouw, hier laat ze haar werk nog even zien aan ons. Gaaf hoor zo als die te keer kon gaan met haar werk!



Dan had ik nog een bijzondere ontmoeting met de chauffeur van deze LF. Midden in Hollywood langs de walk of fame kwam hij voorbij rijden. Ik wist niet wat ik zag. Snel er achter aan gerend want hij stond still voor het verkeerslicht. De chauffeur nog gesproken en hij wat heel blij met zijn Peterbilt. Had nog nooit zo'n fijne auto gehad. Toen ik vertelde dat het een DAF ontwerp was uit Nederland kon hij dat niet geloven. Who the fu.. is DAF was zijn reactie. Nu dat weet hij na mijn uitleg natuurlijk wel.
In de middag vertrokken naar San Diego. Onderwe kwamen we dit monster van een Peterbilt tegen en hebben we die ook even op de foto gezet. Aan het lopen van de motor te horen zat er geen MX in maar een Cummins N14. De chauffeur had Sanne in de gaten en zwaaide uitbundig naar haar. Hadden ze beide een leuke ontmoeting.

Op het vieuw point hebben we op het uiterste puntje van de VS gestaan. Daar konden we de Pacific over kijken. En natuurlijk de eekhoorns voeren met pinda's. Die beestjes hadden geen schrik van de meiden en aten uit de hand. Beesten blij en de meiden natuurlijk ook.



San Diego was mooi in het oudste gedeelte van de stad lag ons hotel. Daar lekker weer in het zwembad gelegen. En ja hoor weer Nederlanders ontmoet in het zwembad. Sterker nog Nederland had het bad alleen. Pas later kwamen en mensen uit de VS bij die het maar niks vonden die Hollanders die ze niet konden verstaan. 's Avonds in een Bistro gegeten en voor het eerst lekkere koffie gedronken. Die Amerikanen hebben het koffie zetten niet geleerd. De bak is meestal veel te slap en daar blijven we niet wakker van want we hebben nog steeds last van het tijdsverschil en worden in de nacht veel te vroeg wakker en kunnen dan niet meer in slaap komen.

Morgen vertrekken we voor de langste rit naar Tucson. Bijna 650 km op 1 dag. Maar dan wel bijna 600 km rechtdoor. Kwestie van blijven zitten en op cruise control de 75 mijl  instellen en gaan.

Nog een update gehad van onze poezenoppas. Alles ging goed en ze raakte al goed gewend met onze poezen die natuurlijk ons missen en wij hun.

Jetlag: jazeker nog steeds last van. Rond 9 uur helemaal kapot en dan rond 10 uur gaan slapen en om 3 uur weer wakker en dan niet meer slapen tot 7 uur. Gek, daar heb ik nog nooit zo'n last van gehad als nu.

Morgen meer over de rit naar Tucson en de belevenisen van deze rit.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten