donderdag 19 augustus 2010

Woensdag 19 Augustus acclamatiseren aan LA

Even bijkomen vandaag. De Honda hebben we weer terug gebracht. Klein probleempje met de voedig voor de accessoire stekker. Bel je de verhuurmaatschappij of ze even een Honda dealer langs sturen. Nee hoor dat kan niet breng hem maar terug. Goed dat ik zo mijn klanten niet help! 3 uur verder en een iets grotere auto gekregen nl aan jawel weer een jappaner Mazda 6 met een mooie blauwe kleur.


Net terug van het ruilen. Weer een JAP gekregen in de Status


's-middag naar de Walmart geweest om een koelbox te kopen. Lekker even rond geneust in de grootste supermarktketen van de VS. Opvallende dingen gezien.

Voorbeeld TomTom XXL voor omgerekend maar 100 euro. Daar koop je een Nederland nog geen TomTom Start voor :<(. Een Wrangler broek gekocht voor 17 dollars, dat is lachen zeg. Ga die in Nederland kopen van praat je over 70 Euro. Of te wel hier zijn dingen te goedkoop of bij ons gewoon veel te duur.

Jacqueline moest natuurlijk op de stoffenafdeling kijken. Tja en daar kom je niet weg zonder lapjes ingeslagen te hebben voor de volgende USA quilt.

Goed na de boodschappen was het tijd voor lekker luieren in het zwembad van de sportsmen's lodge. Mooie zwembad met leuke tuin er om heen. En ja ook hier weer Nederlanders ontmoet die op trektocht zijn net als wij door de USA.  Grappig eigenlijk dat je in elk hotel weer Nederlanders tegen komt. Zitten we met 16 miljoen bij elkaar in een klein landje, denk je dat er in dit grote land toch moeilijk landgenoten te vinden zijn. Loop je ze overal tegen het lijf.


Papa en Sanne als water acrobaat

                                 Tessa aan het trainen voor de HWV.

's Avonds lekker de stad in gegaan en bij de Italiaan gaan eten. Zoeken nog wel verder naar een steak house waar je de bekende t-bone steaks kunt eten. Lekker typical USA eten. Wel het bekende fenomeen doggybag gezien en meegemaakt. Sanne kon niet een hele pizza op. Pakken ze de halve pizza in een  mooie doos in om mee te nemen.

Dan nog een bijzonderheid gehad bij de italiaan. Kende nog het alcohol vrije bier Buckler van Heineken voordat Youp van 't Hek korte metten maakte met deze naam. Nu hier is het nog te koop hoor. Imported form Holland staat er zelfs op. Youp is hier dus niet doorgedrongen :<)).



Dan weer helemaal op terwijl het maar half tien in de avond is. Dus slapen en om 3 uur het hele gezin wakker. Dat tijdsverschil komen we nog niet over heen. Het lichaam zit nog in een europa ritme.

De planning voor morgen is Hollywood zien en dan verder naar San Diego.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten